Theetuin gaat verder als zelfbedienings-picknickweide

header1-1

In 2011 zijn wij gestart met onze theetuin. Gewoon een kopje koffie met een gebakje erbij voor de passanten op de fiets. Onze drive? Mensen in het weekend te laten genieten van onze mooie plek en ze te laten rusten in het mooie Slingeland.
 
Dat dit in 10 jaar tijd uit zou lopen tot een zeer succesvolle “theetuin voor jong & oud” hadden wij niet kunnen bedenken. Zo zijn er verjaardagen gevierd, hebben (groot)ouders met kinderen in het weekend genoten van de speelweide onder het genot van iets lekkers, spraken vrienden vanuit verschillende
hoeken van het land elkaar tijdens een high-tea, waren we rustpost voor fietsers – skeelers en wandelaars tijdens diverse tochten etc. Uiteraard hadden wij dit niet kunnen doen zonder Francis, die de eerste jaren heerlijke taarten en lekkernijen heeft gebakken en de laatste jaren Monique die de kaart heeft uitgebreid met heerlijke borrel- en lunchgerechten met haar team.
 
10 jaar verder – betekent ook 10 jaar ouder. Kijkend naar de toekomst heeft ons dat na veel wikken & wegen doen besluiten om vanaf seizoen 2022 het hek van Theetuin HannesHeerlijkHeid niet meer te openen in de weekenden. Een beslissing die met pijn in het hart is genomen, maar ons wel een stukje vrijheid teruggeeft en de mogelijkheid om aandacht te gaan besteden aan andere dingen…
 
Wat blijft wel?
– De zelfbedienings-picknickweide blijft van april tot oktober dagelijks geopend van 11.00 – 17.00 uur om tijdens een fietstocht even op adem te komen.
– De Sampans-vaarders zullen vanaf april ook vanuit de zelfbedienings-picknickweide blijven vertrekken.

Tot slot willen we al onze bezoekers heel hartelijk bedanken. We hebben jullie met plezier ontvangen de afgelopen jaren. Ook een dankwoord aan onze medewerkers en recreatieve collega’s uit de regio. Blijf gezond en graag tot ziens.
 
Kees en Hanneke Commijs van Theetuin HannesHeerlijkHeid